Каприловата киселина представлява комбинация от средно верижни и къси триглицериди, които се съдържат в палмовото, кокосовото масло и млякото на бозайниците. Тя се извлича по естествен начин от наситена мастна киселина, която традиционно се използва за профилактика на вътрешни болести. Тази киселина спомага за пълноценното усвояване на храната, като спомага върху здравословния баланс на чревната флора и редуцира процесите на ферментация, образувани от неблагоприятните за храносмилателната система фактори. Каприловата киселина благоприятства за профилактиката при бактериални инфекции. Заради сравнително късата си верига, тя има свойството да преминава през стените на мастните клетки, което увеличава ефективността й срещу бактерии, виреещи в липидна среда.
Приема се по 1 капсула 2 пъти дневно по верме на хранене.
Ако имате въпроси, ние сме насреща!