Таханът от кайсиеви ядки има подобно съдържание като това на бадемите. Богати на омега-6 мастни киселини и фитостероли, които понижават нивото на лошия холестерол в кръвта. Те са чудесен източник на диетични фибри, протеини и минерали - фосфор, желязо, магнезий и големи количества калий, което подобрява метаболизма и храносмилането. Кайсиевите семена съдържат също витамини В15, В17, ниацин, вит А и мощният антиоксидант витамин Е. Предполага се, че съдържащият се в него амигдалин (вит. В17) стимулира имунната система и може да помогне при борба с онкологични заболявания.
Състав: Кайсиеви ядки (смлени кайсиеви ядки), може да съдържа следи от сусам, слънчоглед и други ядки.
Ако имате въпроси, ние сме насреща!