cookie-consent
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Използваме бисквитки за персонализиране, проследяване на интереси, статистика и анонимно таргетиране. Прочетете повече политика за лични данни и употреба на бисквитки и общи условия за ползване на сайта.

Описание

Лешников тахан е богат на мононенаситени мастни киселини и основни мастни киселини, които помагат за понижаването нивата на лошия холестерол и естествено благоприятстват увеличаването на добрия холестерол. Лешникът съдържа изобилие от фибри, витамини /като витамин Е/ и минерали като магнезий, фосфор, цинк, манган, калий, калций, мед, желязо и селен. Това прави ядките изкючително полезни и подсилващи имунната система.
Лешниковият тахан също така е изключително богат и на фолиева киселина, особено важна за бременните жени /за развитие на централната нервна система на плода/. Много е подходя също при бронхити, болки в ставите, хронична умора, нервно напрежение, както и след инфекциозни заболявания.

Състав: Лешникови ядки (смлени лешникови ядки), може да съдържа следи от сусам, слънчоглед и други ядки.

Ако имате въпроси, ние сме насреща!