Описание

Витабиотикс Прегнакер Зачеване за него и за нея е хранителна добавка, която осигурява възможността на двойките за приемане на балансирана дневна формула специално създадена за подпомагане репродуктивната функция на мъжа и жената, както и на цялостния им пълноценен живот. Тази двойна опаковка съдържа Витабиотикс Прегнакер Зачеване и Витабиотикс Уелмен Зачеване мултивитаминни таблети, съчетани за повече удобство на двойката при опитите за зачеване. 

Прегнакер Зачеване е внимателно балансирана комбинация от микронутриенти за поддържане на репродуктивното здраве при жената, включваща Инозитол, Ко-ензим Q10, N- ацетилцистеин, Селен, Витамин В12 и Фолиева киселина. Фолиевата киселина подпомага растежа и участва в процесите на клетъчното делене. Инозитолът подпомага овулацията и участва в обменните процеси между клетките. L- аргининът повлиява върху отделянето на яйцеклетката от яйчниците и да подпомага кръвообращението на фоликула и имплантацията на плода. N- ацетил цистеин е мощен антиоксидант, Витамин В12 оказва положителен ефект върху репродуктивността и овулацията. Цинкът, желязото и магнезият са необходими за изграждане на невралната тръба и деленето на клетките.

Уелмен Зачеване осигурява ефективна комбинация от антиоксиданти, витамини и минерали, специално подбрани за подобряване на репродуктивното здраве на мъжа. Витамин В6 помага за регулиране на хормоналната активност, цинкът помага в поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта, селенът помага за нормалното образуване на сперматозоиди, Желязото, Фолатът, Магнезият и Витамин В12 са важни за деленето на клетките, Витамин А повлиява процеса на клетъчната специализация. Витамините А, С и D помагат за доброто функциониране на имунната система. Желязото спомага за нормалната функция на червените кръвни клетки и хемоглобина. Коемзин Q10 и Ликопенът са мощни антиоксиданти, като Ликопенът спомага за доброто състояние на простатата.

Мъжете и жените може да използват продукта от момента, в който двойката започва опити за бебе. За да се изградят резерви от хранителни вещества в тялото, този продукт може да се взема  3 – 6 месеца преди да започнат опитите за зачеване. Приема се по 1 таблетка на ден.

Ако имате въпроси, ние сме насреща!